Ups, Jenny poslala golo fotko napačnemu!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
In kdo je bil ta srečnež, ki ga je nekdanja playboyeva zajčica pomotoma razveselila s podobo svojega golega telesa? Zobozdravnik njenega sina.
Oglej si celoten članek

Svetlolasa manekenka in igralka Jenny McCarthy, ki bo letos pozirala gola za Playboy, je zobozdravniku svojega sina omogočila že vnaprejšnji pogled na njeno prelestno telo. Ko se je njen sin Evan pred dnevi zbudil z ognojkom v ustih, je namreč nemudoma v paniki poklicala njegovega zobozdravnika, ki ji je naročil, naj mu prek mobilnega telefona pošlje slike njegovega stanja. Zvezdnica pa mu je poleg posnetih slik pomotoma poslala tudi svojo golo fotografijo, ki je bila sicer namenjena njenemu fantu, nogometnemu zvezdniku Brianu Urlacherju. "Po nesreči sem mu poslala svojo golo fotografijo. Prisežem pri bogu! Zobozdravnik ima namreč okoli 80 let. Od šoka sem kričala na vso moč," je priznala lepotička.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.