Umrla zvezda serije Beverly Hills 90210

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dočakal je le 58 let.
Oglej si celoten članek

Katie Colmenares, sestra igralca Davida Gaila, je sporočila, da je njen brat za vedno zaprl oči. Dočakal je le 58 let. 

"Ni ga bilo dneva, da ne bi bil ob meni, vedno moj sopotnik, vedno moj najboljši prijatelj, ki se je bil z mano pripravljen soočiti z vsem in s komerkoli," je Katie zapisala na Instagramu in dodala, da ga bo vsak dan nosila v svojem srcu in da ga bo močno pogrešala.

Gail je v začetku devetdesetih let igral v kultni najstniški seriji "Beverly Hills, 90210". Zaupali so mu vlogo Stuarta Carsona, zaročenca Brende Walsh. Videli smo ga tudi v serijah Port Charles, Murder She Wrote, Matlock, Doogie Howser, M.D. ...

Razlog smrti javnosti ni znan. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:34 23. Januar 2024.

    Endrek, a nisi sposoben prebrat svojega neumnega komentarja, preden ga pošlješ???

  • 12:20 22. Januar 2024.

    Vzrok je znan ne pa tudi vsa navlaka oglasov na Žurnal24.si. Kaj hudiče ne morete brez tega preživeti. Za vsebino …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.