Umrla zvezda Sanjskega moškega

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bolezen se je vrnila.
Oglej si celoten članek

Zvezda resničnostne oddaje The Bachelor, ameriške različice šova Sanjski moški, Hailey Merkt, je v petek po pogumnem boju z levkemijo za vedno zaprla oči.

"Hailey se je s tem potovanjem soočila z nepredstavljivo močjo, milino in nesebičnostjo," so ob njeni fotografiji zapisali njeni domači in dodali: "Njena odločnost, pogum in volja do življenja so presegli vsak časovni načrt, ki so ji ga dali zdravniki." V izjavi so še zapisali, da je Merkt zadnje dni preživela "obkrožena z ljubljenimi" in "počela, kar je najbolj ljubila, brez obžalovanja."

Merkt, ki je dočakala le 31 let, je s svojimi sledilci na Instagramu delila vzpone in padce svoje bitke z rakom. Opisovala je, kako se je včasih trudila jesti in kako ni mogla iz postelje, da bi se stuširala. Delila pa je tudi veselje, ki ga je našla v sončnem zahodu in v hrani, v kateri je lahko uživala, ne da bi ji bilo treba paziti na kalorije.

Hailey je svojo diagnozo prvič razkrila oktobra, vendar je namignila, da se z boleznijo bori že nekaj časa. Novembra je sporočila, da ji je terapija pomagala in da je bolezen v remisiji. A veselje ni dolgo trajalo. Kljub uspešni presaditvi matičnih celic se je rak vrnil.

"Hailey je življenje sprejemala z neprimerljivim žarom; njena čudovita bit se je dotaknila neštetih življenj," še pravijo njeni najbližji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.