Umrla tekmovalka šova Bar 2

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Na družabnih omrežjih se je razširila vest, da je umrla tekmovalka resničnostnega šova Bar 2 Petra Gorenc.
Oglej si celoten članek

Tragično vest je na Facebooku delila tudi Sanja Grohar: "Tri tedne nazaj, ko sva se srečali, je bila nasmejana in polna življenja ... Počivaj v miru :(," je zapisala Groharjeva.

Petra je dočakala le 29 let. Podrobnosti tragičnega dogodka še niso znane.

Po poročanju Slovenskih novic je Petra končala srednjo zdravstveno šolo, nato pa še ekonomsko. Dlje časa naj bi delala kot receptorka v solariju, z nekdanjim fantom pa je vodila klub Cannibal.

Na njenem profilu na Facebooku se je od mladenke poslovilo že veliko prijateljev, ki ne razumejo, zakaj je morala umreti.

Pogreb naj bi bil to soboto.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:21 27. Februar 2013.

    Ja Frančeka je res škoda. Naj počiva v miru.

  • 19:23 27. Februar 2013.

    Nepoznana oseba! Kaj pa za Frančeka ste poročali, kateri je bil najbolj znan na štajerskem? Pa ne da sem žaljiv …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.