Umrla igralka filma Teksaški pokol z motorko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V 65. letu starosti je umrla Marilyn Burns, ki je zaslovela z grozljivko Teksaški pokol z motorko.
Oglej si celoten članek

Njen menedžer Chris Roe je povedal, da je igralka umrla v torek na svojem domu in da je njeno negibno telo našel družinski član. Vzrok smrti bo razkrila obdukcija.

Kariera igralke, ki je leta 2009 pristala na lestvici 10 najbolj seksi kraljic kričanja, se je začela leta 1970 z majhno vlogo v filmu Brewster McCloud režiserja Roberta Altmana. Zaslovela je štiri leta pozneje, ko je dobila vlogo Sally Hardesty v grozljivki režiserja Tobeja Hooperja Teksaški pokol z motorko. Hooper je Burnsovo najel tudi leta 1977 za grozljivko Eaten alive. Burnsovo lahko sicer vidimo še v filmih Brutes and Savages,  Caution: Children at Play,  Kiss Daddy Goodbye in Future-Kill.

Med njenimi odmevnejšimi dosežki je še miniserija Helter Skelter, v kateri je igrala Lindo Kasabian, članico sekte, ki jo je vodil Charles Manson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.