Umrla Brittany Murphy

Foto: Žurnal24 Brittany Murphy (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Brittany se vsi spominjajo kot izjemno tople osebe. (Foto: AFP) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Murphyjeva je pri 32 letih umrla zaradi zastoja srca. (Foto: AFP) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Danes dopoldne je zaradi zastoja srca umrla 32-letna igralka Brittany Murphy.
Oglej si celoten članek

Reševalce je okoli osme ure zjutraj po tamkajšnjem času iz njenega doma v Los Angelesu poklical njen soprog Simon Monjack. Murphyjevo, ki jo je nezavestno pod prho našla mati, so oživljali vso pot do bolnišnice, a žal zaman. Umrla je zaradi zastoja srca.

Na začetku meseca je moral v bolnišnico tudi njen mož. Potem ko je priletel iz Portorika, se je na letališču v Los Angelesu iz neznanega razloga zgrudil.

Murphyjeva se je rodila v Atlanti, odraščala pa je v New Jerseyju. Njen oče je menda razvpiti gangster Angelo Bertolotti.

Prvo večjo vlogo je dobila pri 14 letih, in sicer v seriji Drexel's Class. Svetovno slavo pa ji je prinesla vloga v filmu Nimaš pojma. Velik uspeh je doživela tudi s filmi Osem milj, Pravkar poročena in Niti besede. 

Brittany pa se ni ukvarjala le z igranjem, temveč tudi z glasbo. Skupaj z DJ-jem Paulom Oakenfoldom je posnela singel Faster Kill Pussycat, ki je postal hit.

Prejšnji mesec naj bi jo med snemanjem filma v Portoriku odpustili. Njen tiskovni predstavnik je takrat izjavil, da igralke niso odpustili, ampak se je z ustvarjalci filma sporazumno razšla.

"Svet je izgubil delček sonca"

Leta 2007 se je poročila s scenaristom in producentom Simonom Monjackom. Pred tem je bila dvakrat zaročena. Leta 2004 je razdrla zaroko z Jeffom Kwatinetzem, direktorjem hollywoodske agencije, ki se je ukvarjala z iskanjem talentov. Leta 2006 pa se je končalo njeno razmerje z Joejem Macalusom. Med drugim je intimno prijateljevala tudi z Ashtonom Kutcherjem, ki se je na njeno smrt že odzval. Na twitterju je zapisal: "Se vidiva na drugi strani. Danes je svet izgubil delček sonca. Njeni družini, možu in materi Sharon izrekam svoje sožalje."

Oglasila se je tudi njena predstavnica za stike z javnostmi Nicole Perna, ki je v izjavi prosila medije, naj cenijo zasebnost družine. "V tem žalostnem času se vam družina zahvaljuje za ljubezen in podporo. Njihova želja je, da spoštujete njihovo zasebnost," je dejala v izjavi.

Kdaj bodo znani rezultati obdukcije, ki se bo začela v ponedeljek, še ni znano. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.