Umrla 19-letna dedinja pivovarskega imperija Guinness

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Umrla je dedinja pivovarskega imperija Guinness, Honor Uloth.
Oglej si celoten članek

Honor, hčerka pivovarjev Ruperta Ulotha in Lady Louise Jane Guinness, je umrla že avgusta, šest dni po tragični nesreči, ko so jo med družinskim piknikom našli na dnu domačega bazena v Sussexu. Dočakala je le 19 let.

V času nesreče so bile v družinski vili poleg Guinnessovih še štiri druge družine – skupaj 19 oseb.

"Izgubili smo hčer in sestro, ki je v naša življenja prinesla veliko svetlobe in veselja. Bila je polna veselja, smeha, prijaznosti in pustolovščin. Ljudi je znala združiti in poskrbeti, da so se počutili dobro,“ je sedaj sporočila družina.

Iz bazena jo je potegnil 15-letni brat Rufus. Honor naj bi se v bazen odpravila okoli 23. ure, po tem, ko se je z dvema prijateljema namakala v masažni kadi. 

Do prihoda reševalcev so jo oživljali domači, umrla pa je šest dni pozneje zaradi poškodb možganov. Obdukcija je razkrila tudi, da je imela zlomljeno ramo. 

Preiskava še poteka, je pa policija sporočila, da je šlo za nesrečo.

Honor naj bi izrazila željo, da njene organe v primeru smrti darujejo. To željo ji je družina izpolnila. "Zdravniki so mi povedali, da je rešila štiri življenja in izboljšala življenja desetih ljudi,“ je povedal njen oče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.