Umrl zvezdnik Harryja Potterja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V šestinšestdesetem letu starosti je umrl britanski igralec Richard Griffiths.
Oglej si celoten članek

Včeraj je zaradi težav, ki so nastale ob operaciji srca, umrl britanski igralec Richard Griffiths, znan tudi po vlogi strica Verona v filmih o slavnem čarovniku Harryju Potterju. Griffiths je nastopal v številnih filmih in televizijskih nadaljevankah in je bil eden vodilnih britanskih gledaliških igralcev. Umrl je star 65 let.

Od smrti soigralca je spregovoril tudi Daniel Radcliffe in povedal, da je ponosen, da ga je poznal: "Richard je bil ob meni v dveh ključnih trenutkih v moji karieri. Na snemanju prve scene Harryja Potterja in ob mojih gledaliških začetkih. Bil je spodbujajoč, tuturski, njegov humor, pa je bil eno samo veselje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.