Umrl znani slovenski DJ

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Sodeloval je z največjimi ...
Oglej si celoten članek

Kolegi se poslavljajo od našega znanega glasbenika Damjana Bizilja, DJ Bizzya, ki je bil tesni sodelavec DJ Umeka in Laibachov. Laibachi so sporočili, da je Damjan umrl po hudi bolezni. "Naš prijatelj in sodelavec Damjan Bizilj (aka DJ Bizzy), ki je z Laibachi sodeloval pri številnih projektih, je za vedno zapustil ta svet. Soustvaril je Temponauta, Rotor, Ouroborots in bil tudi avtor skladbe Antisemitism (WAT)," so zapisali na Twitterju.

Od glasbenega kolega pa se je poslovil tudi DJ Uroš Umek: "Cel svet sva večkrat prepotovala. Videla skoraj vse. Upam, da imajo tam za mavrico veliko igric na zalogi, pa dobre plugine. Se vidva! Bizzy legenda. RIP."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • www
    14:33 11. Julij 2023.

    kdo ga je pa poznal?

  • 14:19 11. Julij 2023.

    cepivo deluje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.