Umrl je Macho Man

Foto: Žurnal24 Oooooooohhhh Yeaaahhhh! (Foto: Reuters)
Na Floridi je umrl eden najbolj znanih rokoborcev na svetu, Randy "Macho Man" Savage. Njegov avtomobil je treščil v drevo, še pred tem naj bi doživel srčni napad.
Oglej si celoten članek

58-letni Randy Savage s pravim imenom Ralph Mario Poffo je vozil svojega dve leti starega jeepa wranglerja, ko je iz neznanega razloga izgubil oblast nad vozilom, zapeljal prek robnika s ceste in se čelno zaletel v drevo. Poleg njega je bila v avtomobilu tudi njegova žena, ki pa je bila le lažje poškodovana.

Policija domneva, da je Macho Mana še pred nesrečo doživel srčni napad, a bo natančne vzroke smrti pokazala šele avtopsija.

Foto: Žurnal24 Randy Macho Man Savage

 

Profesionalni rokoborec Macho Man je bil ena največjih zvezd tega športa, bil je tudi prvak verzije WWE in se občinstvu vtisnil v spomin po svojih vzklikih "Ooooooooohhhhh yeaahh", poroča CNN. Po upokojitvi leta 1993 je postal reklamni obraz za znano prehrambeno tovarno.

Na smrt slavnega rokoborca so se že odzvali v zvezi WWE, pretreseni so tudi nekdanji nasprotniki iz ringa. Njegov največji rival Hulk Hogan, s katerim sta v 80. letih bila nepozabne borbe, nato postala tesna prijatelja, a se po prepiru za 10 let odtujila, je na Twitterju napisal: Popolnoma sem povožen. Imel je tako veliko življenja v svojih očeh. Filmski zvezdnik Dwayne "The Rock" Johnson pa je zapisal: Počivaj v miru, Randy "Macho Man" Savage. Bil si eden mojih otroških vzornikov in herojev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.