Umrl je igralec iz serije Sopranovi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Umrl je igralec Frank Pellegrino, ki se ga spomnimo po vlogi v seriji Sopranovi.
Oglej si celoten članek

Umrl je ameriški igralec Frank Pellegrino, ki se je gledalcem malih zaslonov najbolj vtisnil v spomin kot FBI-jev agent v seriji Sopranovi. Frank je izgubil večletno bitko z rakom na pljučih.

Poleg tega, da je bil igralec, je bil tudi solastnik newyorške restavracije Rao's. V njegovo restavracijo v četrti Harlem so velikokrat zahajale tudi hollywoodske zvezde, tudi Jack Nicholson.

"Ko smo izgubili Franka, smo izgubili del New Yorka. Ne obstaja nihče tak, kakršen je bil on. On je ikona,“ je za Page Six povedal njegov prijatelj. Drugi prijatelj pa je na Twitter napisal: "Imel je družino, prijatelje, restavracijo in svojo igro. Frank, pogrešali bomo tvoje kričanje. Spet se srečava na drugi strani."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.