Umrl je 31-letni pevec skupine One Direction, to je objavil uro pred smrtjo

Foto: Profimedia LIAM PAYNE Foto: Profimedia LIAM PAYNE Foto: Profimedia LIAM PAYNE Foto: Profimedia LIAM PAYNE Foto: Profimedia LIAM PAYNE Foto: Profimedia LIAM PAYNE Foto: Profimedia LIAM PAYNE
Liam Payne je umrl v Argentini.
Oglej si celoten članek

Foto: snapchat liam payne Umrl je pevec Liam Payne, ki je zaslovel s skupino One Direction, ki je med zvezde katapultirala tudi Harryja Stylesa.

Payne je dočakal le 31 let. TMZ poroča, da je padel s 3. nadstropja hotela CasaSur Palermo v Buenos Airesu. Policija še preiskuje, ali gre za nesrečo ali samomor.

Viri pravijo, da je Payne z dekletom Kate Cassidy v Argentino pripotoval 30. septembra. Kate je državo zapustila 14. oktobra, Liam je ostal in se prijavil v hotel CasaSur Palermo. 

Payne naj bi se v preddverju hotelu obnašal agresivno. Zaradi njega naj bi poklicali celo policijo, saj je razbil računalnik. Kaj je sprožilo to vedenje, ni znano. 

Po objavi novice o njegovi smrti so se pred hotelom začeli zbirati njegovi oboževalci, ki so mu v spomin prižigali sveče. 

Eno uro pred smrtjo je pevec na Snapchatu objavil skupno fotografijo s Kate, poroča InTouch.

Glasbenik je v Argentino prišel podpret nekdanjega kolega Nialla Horana, ki je imel tam v začetku meseca koncert. Drugega oktobra so fotografi ujeli, kako se je Liam posvečal fanom. Bil je dobre volje, poročajo.

Pevec je v preteklosti odkrito govoril o svojem boju z drogami in alkoholom ter priznal, da je imel na vrhuncu slave samomorilske misli.

Payne se je lani pohvalil, da je po 100-dnevnem bivanju v kliniki za odvajanje od odvisnosti že šest mesecev trezen. "Nekako se mi zdi, da imam več nadzora nad življenjem in vsem, kar mi je prej uhajalo iz rok … " je dejal junija 2023. "Moral sem si vzeti malo časa zase, ker se nisem več prepoznal. In prepričan sem, da me tudi vi niste. Do tistega trenutka sem bil v slabem stanju in res sem bil vesel, da sem se lahko ustavil,” je še dodal.

Skupina one Direction je nastala leta 2010. Sestavljali so jo Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson in Zayn Malik. Skupina je podpisala pogodbo z založbo Syco Records Simona Cowella, potem ko je leta 2010 zasedla tretje mesto v sedmi sezoni britanskega televizijskega pevskega tekmovanja The X Factor. Razpadla je leta 2015.

Payne je za seboj pustil 7-letnega sina, ki se mu je rodil v zvezi s pevko Cheryl Cole.

Payne je bil skoraj tri leta v zvezi z Mayo Henry. Bodo za njegovo smrt krivilo njo? Več o tem TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:57 17. Oktober 2024.

    Lucy in the sky with diamonds.......

  • 16:28 17. Oktober 2024.

    Sic transit gloria mundi....

  • 12:38 17. Oktober 2024.

    Kdo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.