Umrl Ekrem Jevrić

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V 55-letu starosti je umrl Ekrem Jevrič, avtor pesmi Kuča poso.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo srbski mediji, je Ekrem Jevrič umrl v New Yorku, kjer je živel z družino. Na poti v službo naj bi v avtomobilu doživel srčni infarkt. Reševalci mu niso več mogli pomagati.

Ekrem Jevrič, zna tudi kot Gospod, je leta 2010 postal zvezda medmrežja s pesmijo Kuča poso. Njegov spot si je na Youtube ogledalo več kot 13 milijonov ljudi in je najbolj gledani internetni spot katerega od izvajalcev iz območja držav nekdanje Jugoslavije. O fenomenu so poročali vsi svetovni mediji, podjetje Dolce&Gabbana pa ga je najelo za predstavitev kolekcije Zima 2011, v kateri je predstavljal italijanskega krojača. Za to delo je prejel honorar tisoč dolarjev.

Ekrem je bil rojen leta 1961, leta 1985 se je poročil z ženo Igbalo, leta 1988 sta se preselila v Kanado in nato v ZDA, kjer so se jima rodili štirje sinovi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:00 5. Marec 2016.

    sem si ogledal njegovo glasbeno delo...pijem-pušim, pušim-pijem...

  • 19:34 4. Marec 2016.

    Počivaj v miru Ekrem!

  • 16:37 4. Marec 2016.

    "Ekrem je bil rojen leta 1961, "<br />"V 58-letu starosti je umrl Ekrem Jevrič, avtor pesmi Kuča poso."<br /><br />Žurnalovci, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.