Umrl bolni YouTube zvezdnik

Za rakom oboleli Kristian Anderson, čigar ljubezensko sporočilo ženi je ganilo ves svet, je umrl.
Oglej si celoten članek

Svet je Kristiana Andersona spoznal, ko je za rakom oboleli Avstralec na spletu objavil video, v katerem je svoji ženi še enkrat izpovedal večno ljubezen. Pri tem sta mu pomagala celo zvezdnik Hugh Jackman in novozelandski premier John Key. Posnetek, ki je bil namenjen le prijateljem in družini, je v trenutku postal spletna senzacija. Andersona je v oddajo povabila celo slavna Oprah Winfrey, ki je paru poklonila 250 tisoč dolarjev (približno 200 tisoč evrov) za plačilo zdravniških računov.

Žalostno vest je prek Twitterja sporočila Andersonova žena Rachel: "Moj dragi mož je to jutro odšel k Jezusu. Bilo je mirno in čudovito. Več podrobnosti o pogrebu bomo še sporočili."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:29 8. Marec 2012.

    kako pa ona ve da je bil zgoraj sprejet?<br />HM- Kako bi še bilo, da bi ljudje odločali, gdo gre …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.