Ultimativni film o Sidu Viciusu

Foto: Žurnal24 Sid Vicius je umrl zaradi prevelikega odmerka mamil.
Pisca Alana Parkerja so najeli, da bi posnel nov film o zloglasni zvezdi Sex Pistolsov Sidu Viciusu.
Oglej si celoten članek

42-letni Alan je napisal že tri knjige o punk legendi Sidu Viciusu, katerega pravo ime je bilo John Simon Ritchie. Za snemanje dokumentarnega filma o znanem basistu ga je najela družba Ipso Facto.

Vicius je umrl februarja 1979 zaradi prevelikega odmerka mamil, medtem ko je čakal na sojenje zaradi umora svojega dekleta Nancy Spungen. Parker, ki je dober prijatelj Sidove matere Anne Beverley, pravi: "Film bo prikazoval 100 minut dejstev, na koncu pa bomo prepustili občinstvu, naj presodi."

Film z naslovom Kdo je ubil Nancy? bodo začeli snemati še letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.