Ukradli avtobus s potniki vred

Foto: Žurnal24
Trije moški so v Zagrebu ukradli avtobus mestnega prometa. Razigrane šaljivce so policisti ustavili šele po eni uri zabave.
Oglej si celoten članek

46-letnik, 25-letnik in 30-letnik so mestni avtobus ukradli na eni izmed zagrebških postaj in ga odpeljali proti 16 kilometrov oddaljeni Veliki Gorici, ki je sicer povezana z rednimi mestnimi avtobusnimi linijami s hrvaško prestolnico.

Na poti so ustavljali na vsaki postaji in sprejemali nove potnike, ki so bili nad presenečeni nad tem, kdo sedi za volanom. Vseeno pa se potniki niso počutili ogroženo, saj je šofer dobro vrtel volan. Nekoč je bil namreč voznik avtobusa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.