Ukradel 1.200 parov čevljev

Foto: Žurnal24 Čevlje so sedaj preselili na policijsko postajo, kjer čakajo na svojega lastnika
V Južni Koreji so policisti prijeli nepridiprava, zaradi katerega so na pogrebih žalujoči ostali brez čevljev.
Oglej si celoten članek

V glavnem mestu Južne Koreje so se dogajale nenavadne stvari. Če smo bolj natančni, so se nenavadne reči dogajale med pogrebi. Veliko žalujočih je ostalo brez čevljev. Tradicija namreč veleva, da se je treba na pogrebih iz spoštovanja do mrtvih sezuti.

To tradicijo pa je v zle namene izkoristil moški, ki je v Seulu sedaj znan le pod vzdevkom Park. Pomešal se je med žalujoče in svoja poceni obuvala zamenjal za novejše modele. Nepridiprava je policija sedaj našla in aretirala. Pri hišni preiskavi pa so odkrili kar 1.200 ukradenih parov čevljev. Kot so pozneje ugotovili, si je Park dodaten denar služil s prodajo čevljev v trgovini z rabljenimi oblačili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.