Ujeta v Ljubljani: To o zvezi s hollywoodsko zvezdnico pravi Bojan Cvjetićanin

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poleti so jih kar dvakrat opazili skupaj.
Oglej si celoten članek

Ljubezensko življenje trenutno našega najbolj vročega frontmana Bojana Cvjetićanina žanje vsaj toliko zanimanja kot njegova glasba. Pevec, tekstopisec, glasbenik in igralec je bil vedno skrivnosten glede svojega ljubezenskega življenja, a očitno ga ne skriva več. Bralci so nam to poletje večkrat sporočili, da so ga v Ljubljani videli v družbi mlade hollywoodske zvezdnice, ki je zaslovela v Netflixovi hit seriji Stranger Things. To je 22 let stara Sadie Sink, ki je od Bojana tri leta mlajša.

Opazili so jih na kar dveh vročih lokacijah v centru Ljubljane, in sicer v La petit Cafe, kjer sta sprva sedela na terasi, a sta si očitno zaželela malo več intime, zato sta se preselila v notranjost lokala. Ujeli pa so ju tudi v znanem lokalu v bližini Ljubljanice, kjer sta si po besedah očividcev izmenjavala vroče poljube. 

Za komentar smo prosili tiskovno predstavnico skupine Joker Out, ki nam je hitro odgovorila, da Bojan zadeve ne komentira, ni pa je zanikal. Sadie utrinkov z Ljubljane ni objavljala na svojih družbenih omrežjih, a ko v Tik Tok iskalnik vneseš njeno ime, ti ta ponudi besedne zveze Sadie Sink Ljubljana, Sadie Sink Bojan Cvjetićanin, Sadie Sink Slovenija, kar verjetno pomeni, da so uporabniki to povezavo že iskali. 

Za Joker Out je sicer pestro poletje, nedavno so nastopili na festivalu Sziget, v jeseni pa bodo oboževalce razveselili z novim albumom. "Album bo po vseh pričakovanjih 'on time' in ga lahko pričakujete konec oktobra. Zaenkrat se stvari premikajo dobro, imamo na vsake toliko kakšen 'ovinek', da nas vrže ven iz ritma, a smo zadovoljni. Dobro nam gre in se dobro držimo," so nedavno povedali v intervjuju za Style.over.net. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 12:11 24. Avgust 2024.

    še en čefur...

  • 19:22 23. Avgust 2024.

    Kdo je to???!!!

  • 17:43 23. Avgust 2024.

    Tipček mi zgleda kot nek čistilec bazenov v starih pornicih. Sicer pa brez glasu in nekega razpona, skratka brezveze.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.