Tyler Perry je največji zaslužkar

Foto: Reuters Tyler Perry Foto: Žurnal24 Jerry Bruckheimer. (Foto: EPA) Foto: Flynet Steven Spielberg Foto: Žurnal24 Elton John Foto: Žurnal24 Simon Cowell Foto: Reuters James Patterson Foto: Žurnal24 phil mcgraw Foto: Žurnal24 Leonardo DiCaprio Foto: Žurnal24 Howard Stern Foto: Žurnal24 Tiger Woods
Režiser in igralec se je s 130 milijoni dolarjev zaslužka v preteklem letu zavihtel na vrh Forbsove lestvice največjih zaslužkarjev v zabavni industriji.
Oglej si celoten članek

Igralec, režiser in producent Tyler Perry je največji zaslužkar v zabavni industriji, je razglasila revija Forbes. Perry je namreč v preteklem letu zaslužil kar 130 milijonov dolarjev oziroma malo več kot 94 milijonov evrov, delno zahvaljujoč priljubljenima televizijskima serijama House of Payne in Meet the Browns, ki sta ga izstrelili na sam vrh Forbsove lestvice.

Producent Piratov s Karibov Jerry Bruckheimer je s 113 milijoni dolarjev oziroma 82 milijoni evrov zaslužka v preteklem letu zavzel drugo mesto, legendarni režiser Steven Spielberg pa je s 107 milijoni dolarjev oziroma skoraj 78 milijoni evrov pristal na tretjem. Med prvih pet sta se uvrstila tudi britanski glasbenik Elton John (100 milijonov dolarjev oziroma 72,6 milijona evrov) in nekdanji sodnik izbora American Idol Simon Cowell (90 milijonov dolarjev oziroma malo več 65 milijonov evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.