Twitter poln fotk: Jeleno Đoković ujeli z ženskarjem, ki ga pozna cel svet!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na tekmi Novak zmaguje, njegova žena pa …
Oglej si celoten članek

Novak Đoković se je v Parizu znova zapisal v zgodovino tenisa - zmagal je 23. turnir za Grand Slam v karieri, dvoboj pa so iz občinstva spremljali Novakova družina in prijatelji. Njegova žena Jelena Đoković je v Pariz prispela z otrokoma Taro in Stefanom, družbo med občinstvom pa ji je delal Tom Brady.

Fotografije Toma Bradyja in Jelene Đoković so preplavile splet, številni pa so jih komentirali tudi na Twitterju.

“Uboga Jelena, morala mu bo vse razložiti”, “Spravi tega goljufa stran od Novakove žene”, “Jelena mora tega tipa zabavati celo tekmo”, se piše na Twitterju. Novak je po zmagovitem dvoboju splezal na tribuno in poljubil ženo ter pozdravil Bradyja.

Spomnimo, da se je Brady po trinajstih letih zakona ločil od brazilske manekenke Gisele Bündchen. Več lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.