Tukaj živi član dua 2Cellos

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
To je njegova vila v bližini Pulja.
Oglej si celoten članek

Člana 2Cellos, Slovenec Luka Šulić in Hrvat Stjepan Hauser, sta na vrhunce kariere. Duo je po celem svetu zelo priljubljen, ravnokar pa sta se vrnila s turneje po ZDA.

Šulić se pripravlja na prihod novega družinskega člana. Z ženo po fantku Valu sedaj pričakujeta deklico. To sta v prisrčnem videu pred kratkim razkrila na Facebooku.

xxx

Hauser pa se je na družbenem omrežju pohvalil s svojo oazo miru, prečudovito vilo na Hrvaškem. Kot piše 24sata, si je 32-letni glasbenik dom uredil po svojem okusu, večkrat pa ga tam obišče mama Marija in ga razvaja s svojimi kulinaričnimi sposobnostmi.

Ob vili je bazen in tudi igrišče za odbojko. "Evo, našel sem svojo oazo miru. Osem let smo bili na turneji po vsem svetu. Ves čas je bilo hektično, norišnica, nikoli nisi našel časa zase, da bi si malo odpočil, pogledal vase in užival. Odločil sem se, da bom zdaj življenje živel tako, kot je treba,“ je lani povedal za IN magazin in dodal: "Čisti navdih. Ta razgled, takoj, ko se prebudiš. Greš ven … Zamisli si, da gledaš sončni zahod in igraš. Mir in tišina. Božansko.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.