Tukaj se poroči Clooney

Foto: Profimedia hotel Cipriani Foto: Profimedia hotel Cipriani Foto: Žurnal24 Hotel Aman Canale Grande v mestu ljubezni Foto: Profimedia Aman Hotel Resort Foto: Profimedia Aman Hotel Resort Foto: Profimedia Aman Hotel Resort Foto: Profimedia Aman Hotel Resort Foto: Profimedia Aman Hotel Resort
Končno je napočil poročni dan za enega najbolj zaželenih hollywoodskih samcev. George Clooney in Amal Alamuddin si bosta v veličastnem slogu obljubila zvestobo.
Oglej si celoten članek

V Benetkah so se na veliki dogodek pripravljali že dlje časa. Igralec je za poroko rezerviral dva hotela. Goste je nastanil v luksuznem hotelu Cipriani, ki so ga spremenili v romantično prizorišče. Plesno dvorano so posebej za to priložnost okrasili z dih jemajočimi kristalnimi lestenci.

V omenjenem hotelu stanuje tudi nevestina družina, ki je navdušena nad okoljem. Gostje so se skupaj s srečnim parom včeraj zvečer v hotelu dobili na večerji. Po današnjem zajtrku pa se bodo odpravili v hotel Aman.

Priprave so že od četrtka v polnem teku tudi v hotelu Aman, kjer bo potekal obred. Po obredu si bodo gostje lahko oblizovali prste, saj jim bodo postregli z jedmi izpod kuhalnice italijanskega šefa Riccarda de Praja, ki slovi po slastnih kombinacijah evropske in azijske kuhinje.
 
Svatje se bodo nato vrnili v hotel Cipriani, kjer bodo še enkrat nazdravili in prisostvovali ognjemetu. Zabava se bo zavlekla do zgodnjih jutranjih ur. Slavje se bo zaključilo v nedeljo zvečer z zaključno večerjo v omenjenem hotelu. Mladoporočenca bosta v ponedeljek zaključila slavnostni vikend s civilnim obredom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.