Tukaj bosta živela Kim in Kanye

Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian
Kim Kardashian in Kanye West bosta prodala svojo 11 milijonov dolarjev vredno vilo na Bel Airu, saj sta si privoščila enkrat dražjo hišo v soseski, v kateri stanuje Kimina mama Kris Jenner.
Oglej si celoten članek

"Tukaj imata več zasebnosti, poleg tega je bolj varno. Želela sta si večje zemljišče. Zaenkrat bosta obdržala obe hiši, nato pa se bosta preselila v Hidden Hills in prodala vilo na Bel Airu,“ je povedal vir.

Njuna nova vila, ki ima več kot 700 kvadratnih metrov, je bila nekoč v lasti Lise Marie Presley. Hiša, ki je zgrajena v francoskem podeželskem slogu in ima osem spalnic in osem kopalnic, ima poleg dveh bazenov tudi vinograd in hišico za goste.

Če govorice, da se par razhaja, res držijo, bo boj za to sanjsko hiši, v katerem bi se vsak počutil, kot da prebiva na prečudovitem jugu Francije, "krvav" ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.