Tudi slavni so radi v trenirkah

Foto: Gregor Katič Hilda Tovšak Foto: Flynet Ashley Tisdale Foto: Flynet Madonna Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Sean Penn Foto: Flynet Kendra Wilkinson Foto: Flynet Hilary Duff Foto: Flynet Cameron Diaz Foto: Flynet Ellen Pompeo Foto: Flynet Denise Richards Foto: Flynet Dave Navarro Foto: Flynet Miley Cyrus Foto: Flynet Christopher Walken Foto: Flynet Courteney Cox Foto: Flynet Avril Lavigne Foto: Flynet Anna Kournikova
Kombinacija dneva? Vsekakor trenirka. V njej se odlično počutijo tudi hollywoodski zvezdniki, ki velikokrat posežejo po tem oblačilu, ki je zahvaljujoč zapisu na strani SDS dobil povsem nov pomen. Da boste v koraku z "volivci Zorana Jankovića", si oglejte, kako trenirko nosijo znani obrazi.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.