Tudi Hrvati imajo svojo Coco

Foto: Facebook Soraja Vučelić Foto: Facebook Soraja Vučelić Foto: Facebook Soraja Vučelić Foto: Facebook Soraja Vučelić Foto: Facebook Soraja Vučelić
Coco T je dobila svojo hrvaško različico. Soraja Vučelić namreč podobno kot Coco svoje oboževalce razveseljuje s provokativnimi fotografijami, na katerih razkazuje svoje bohotne obline.
Oglej si celoten članek

Fotografije nekdanje tekmovalke hrvaškega resničnostnega šova Big Brother Soraje Vučelić, ki se je pred kratkim razgalila za srbski Playboy, prav gotovo spominjajo na fotografije, s katerimi svoje Twitter sledilce redno oskrbuje ameriška zvezdnica Coco, žena raperja Ice T-ja.

Petindvajsetletna hrvaška estradnica je namreč na svoji Facebook strani v zahvalo svojim občudovalcem za njihovo podporo objavila slike, na katerih pozira v stilu Coco – s poudarkom na njeni bujni zadnjici in razkošnih prsih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:24 18. Avgust 2012.

    sam ta je 100x grša od prave coco :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.