Trump prvič razkril sočne podrobnosti o življenju sina Barrona

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Med drugim je razkril tudi, ali ima dekle.
Oglej si celoten članek

Donald Trump se je pred kratkim udeležil oddaje PBD Podcast, v kateri je razkril nekaj sočnih podrobnosti o življenju sina Barrona, o katerem v medijih sicer ni veliko znanega.

Voditelj je politika vprašal, kakšen je Barronov odnos do deklet. “Kolikor mi je znano, še ni imel dekleta. Nisem prepričan, da je že tam,” je odvrnil Trump in dodal, da Barron rad uživa v samoti, še rajši pa je v družbi drugih ljudi.

Barrona trenutno bolj zanimajo knjige kot pa zmenki. “Je zelo pameten in dober učenec. Hodi v odlično šolo in mu gre zelo dobro. Poleg tega je zelo prijazen,” ga je pohvalil.

Barronova mama Melania ga zaradi podobnosti z možem kliče ‘mali Donald’. Barron pa v resnici ni tako majhen, saj je visok kar 206 centimetrov.

18-letnik je pred kratkim začel študij na Stern School of Business na Univerzi v New Yorku. Fakulteta se lahko pohvali s celo vrsto znanih nekdanjih študentov. Med drugim so jo obiskovali tudi Anne Hathaway, Angelina Jolie, Lady Gaga in Pedro Pascal. 

Študentsko življenje pa za Barrona na tej univerzi morda ne bo tako preprosto. Soočiti se bo moral z več profesorji, ki so pred predsedniškimi volitvami leta 2020 podpisali odprto pismo, v katerem opozarjajo, da njegov oče predstavlja 'grožnjo' ZDA. Profesor Deepak Malhotra, ki je avtor pisma, pravi, da je Trump očrnil znanost, da prodaja laži, spodbuja nasilje, poskuša delegitimizirati tisk, politizira vse od pravosodnega ministrstva do poštnih storitev in skuša spodkopati integriteta ameriških volitev. 

Politika pa pri mladeniču očitno ni na prvem mestu, saj je zavrnil ponudbo, ki jo je dobil od republikanske stranke. "Čeprav je Barron počaščen, da ga je floridska republikanska stranka izbrala za delegata, mora na žalost zaradi obveznosti zavrniti sodelovanje," je Melania dejala v izjavi.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:18 22. Oktober 2024.

    Barron ni kriv, če ima očetove gene..Na višino mislim..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.