Trend: "Moška" oblačila za ženske

Foto: Žurnal24 Bolj trendovski poslovni videz. (Foto: Imaxtree) Foto: Žurnal24 Alexander Wang Foto: Žurnal24 Balenciaga Foto: Žurnal24 Bottega Veneta Foto: Žurnal24 By Malene Birger Foto: Žurnal24 Chloé Foto: Žurnal24 Jacob Jensen Foto: Žurnal24 Jason WU Foto: Žurnal24 Maison Martin Margiela Foto: Žurnal24 Maison Martin Margiela Foto: Žurnal24 Maison Martin Margiela Foto: Žurnal24 Marc by Marc Jacobs Foto: Žurnal24 Marc Jacobs Foto: Žurnal24 Michael Kors Foto: Žurnal24 Michael Kors Foto: Žurnal24 Miu Miu Foto: Žurnal24 Sandro Foto: Žurnal24 Stella McCartney Foto: Žurnal24 Stella McCartney Foto: Žurnal24 Unholy Matrimony Foto: Žurnal24 Yves Saint Laurent
V ženski poslovni modni svet prihaja moškost. Prevladujoč trend predstavljajo telirani suknjiči, prevelike srajce in ohlapne hlače, ki so na prvi pogled videti, kot da bi bile namenjene moškim.
Oglej si celoten članek

V poplavi prevelikih oblačil, fantovskih kavbojk in čevljev, ki spominjajo na moške, se bo to jesen in zimo moški trend razbohotil tudi v poslovnem svetu. A strah, da bi po pisarnah hodile ženske v prevelikih suknjičih, hlačah in srajcah z rameni do komolcev, je odveč. Trend je sofisticiran, kroji poudarjajo ženskost, suknjiči ostajajo telirani, a za številko ali dve "preveliki".

Odločno
Strog poslovni videz postaja vse bolj trendovski, krila so zamenjale hlače, ki so lahko v bokih nekoliko širše. Srajce so preproste, enobarvne, z žepi. Pridih ženskosti dodajo barvni svileni metuljčki, zavezani iz rut, namesto nežnega nakita pa raje izberite uro opaznega, lahko tudi grobega moškega videza.

Trend z brvi
Na modnih brveh so navdušile poslovne ženske, ki sta si jih zamislila Sonia Rykiel in Marc Jacobs (za linijo Marc by Marc Jacobs). Prevladujoči barvni odtenki so nežni, sivi in bež, zgrešiti pa ne morete niti s klasičimi črno-belimi kombinacijami.

Nekaj kosov, s katerimi boste v pisarni bolj trendovski, poiščite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.