Trda zadeva je lepo zapolnila mojo muco

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prišel je čas, ko sva se morala za vedno posloviti od najine hiške. Zaradi nove službe sva se selila v mesto in vse bolj se mi je zdelo, da bom preveč pogrešala ta kraj.
Oglej si celoten članek

Stala sem pri oknu in se spraševala, kakšen razgled bom imela tam. Verjetno ne na zelenilo, ki ga je bilo tu v obilju in na gore v daljavi, ki so se ponosno bohotile, kadar se je sonce uprlo v njih. Nisem ga slišala, tako tiho je prišel za moj hrbet. Objel me je okoli pasu in me nežno poljubil na vrat. Zavzdihnila sem in se naslonila nazaj. Vedel je, da mi je hudo. Tudi njemu ni bilo vseeno, toda odločitev je padla in potrebno se je bilo odpraviti novim dogodivščinam naproti.

Znova me je poljubil na vrat in tokrat sem zamižala. Želela sem si ujeti ta trenutek za vedno. Njegove roke so se pomaknile nekoliko navzgor in prsti so mu zašli pod moj oprijet puli. Po celem telesu sem se naježila, ko me je božal po goli koži. Njegovi poljubi so vse pogosteje pristajali na mojem vratu in zdelo se mi je, da me žalost počasi zapušča. Želela sem si, da bi me še naprej božal, razvajal moja čutila in me poljubljal. Tako rada sem ga imela. Če ne bi bilo njega, sploh ne bi vedela kaj, je to ljubezen. V tisti hiši sva se počutila kot v pravljici in bala sem se, da bi kar naenkrat vse to izginilo.

Njegove dlani so se povzpele višje in počasi že prekrivale moje prsi. Pohotno jih je objel in se še bolj naslonil name od zadaj. Čutila sem, kako vzburjen je. Njegov korenjak je trmasto silil skozi hlače in zdaj ga je tiščal ob mojo zadnjico. Zazibala sva se v ritmu počasne glasbe, ki je kot naročena prihajala iz sobe. Povsem sva se predala trenutku in iskala drug drugega s poljubi. Glavo sem nagnila nazaj, da so se najine ustnice srečale. Tako nežen je bil.
Po nekaj kratkih poljubih je na vrsto prišel daljši. Njegovi prsti so se zarinili pod nedrček in zdaj so njegove roke objemale moji goli dojki. Želela sem si ga od začetka do konca z vsem kar mi je imel ponuditi.

"Tako lepa si," je dahnil tik za mojim ušesom. "In tako lepo dišiš." Samo zamrmrala sem od ugodja in z desnico objela njegov vrat. Levico je pustil na mojih prsih, z desnico pa segel navzdol proti mojemu pasu. Z lahkoto je prišel za moje pajkice in nemudoma zaril prste v spodnjice, preko grička naravnost do vzburjene mucke. Z boki sem se zavrtela v počasnem, krožnem gibu in pri tem razvajala njegovega korenjaka, ki se je stiskal v hlačah. Čutila sem ga, kako si želi k meni. Kar razparal bi hlače in priletel vame. Z levico sem segla nazaj in pobožala izboklino. Zadovoljno je momljal na mojem vratu in se nastavil tako, da sem mu lahko odpela zadrgo. Segla sem v hlače in se dotaknila nabreklega junaka. Tako lepega in čvrstega.
"Mmm, kaj vse bi zdaj počela z njim," sem rekla. "Prihrani kaj še za krst novega stanovanja," se je izmuznil in mi pričel slačiti pajkice. Ravno toliko, da sem imela zadnjico zunaj in jo je lahko božal s svojim toplim tičem.

Potem je znova s prsti napolnil mojo vzburjeno muco, da sem na glas zaječala in zgrabila za velikega tiča. Potisnila sem ga navzdol in njegov vrh nastavila k poplavljeni mucki, ki si ga je neskončno želela. Njegovi prsti so se počasi umaknili, a ostali blizu. Rahlo se je naslonil naprej in z navdušenjem sem pospremila veliko, trdo zadevo, ki je tako lepo zapolnila mojo muco. Ječala sem, se z rokami naslonila na šipo in ga prosila, naj bo z menoj do konca. S prsti je ves čas božal polno mucko, z drugo roko držal za bok in me nežno nabijal na korenjaka. Moj dih je ostajal na šipi in sledi prstov so nazorno kazale, za kaj je šlo tam. Zdaj je obe roki položil preko golih prsi, ki so se pozibavale pred oknom in se v kratkih, močnih sunkih zabijal vame vse do trenutka, ko je bil lahko povsem prepričan, da me je zadovoljil kot to zna le on. S pohvalami nikoli nisem skoparila in tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.