Tragično preminula: Anjo iz Ljubezni na vasi tepla usoda

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pri naših sosedih še vedno odmeva tragična smrt resničnostne zvezdnice.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je na Hrvaškem odjeknila vest, da je v 38. letu starosti umrla zvezda šova Ljubezen na vasi, Anja Boronjek. Zanjo in za njenega prijatelja je bila usodna zastrupitev z ogljikovim monoksidom. 

Anje pa se naši sosedi ne bodo spomnili le po šovu, ampak tudi po njeni tragični življenjski zgodbi. Leta 2020 je izgubila prijateljico, ki je prišla k njej na obisk. Z nožem jo je ubil Anjin tedanji partner, pri katerem je takrat živela. Anja je stekla k sosedi in poklicala policijo. 

Hrvatica se je odselila. 24 sata poroča, da je po tragediji nekaj časa živela kot brezdomka.

V šov se je prijavila v upanju, da bo spoznala veliko ljubezen. Oko je vrgla na kmeta Aljoza, za katerega je celo zapustila zaročenca. Na žalost pa je Alojz ni izbral. 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.