Tragična smrt: Igralci serije Grda račka v šoku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrl je ustvarjalec serije Grda račka, 45-letni Silvio Horta.
Oglej si celoten članek

Igralci serije Grda račka žalujejo za Silviem Horto, ki si je v motelski sobi v Miamiju s strelnim orožjem sodil sam. Dočakal je le 45 let. Njegovo smrt je potrdil njegov agent.

Serija Grda račka je dočakala štiri sezone in osvojila dva zlata globusa. Glavna igralka America Ferrera se je od nekdanjega sodelavca poslovila na Instagramu, kjer je zapisala, da jo je smrt 45-letnika šokirala in razžalostila. "Njegov talent in njegova ustvarjalnost sta meni in mnogim drugim prinesla veselje in luč,“ je še dodala. 

Horta se je v zadnjem času ukvarjal s projektom za televizijo Fox, pri katerem sodeluje tudi Mary J Blige.


Foto: Profimedia silvio horta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.