Tožba: Gallagher vs. Gallagher

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Liam Gallagher toži svojega brata Noela zaradi njegovega klevetanja, da je bil eden izmed koncertov skupine Oasis odpovedan zaradi Liamovega mačka.
Oglej si celoten članek

"Vložil sem tožbo zoper Noela Gallagherja zaradi izjave, da je leta 2009 Oasis odpovedal nastop na V festivalu zaradi mojega mačka, čeprav ve, da nisem mogel peti zaradi vnetja grla, ki ga je potrdil zdravnik zjutraj na dan koncerta," je sporočil Liam Gallagher.

Ta zgodba pa ni edina stvar, ki jo mlajši brat zameri starejšemu. "Noel je tudi lagal, ko je rekel, da je prišlo do prepira med člani benda, ker naj bi jaz želel med turnejo promovirati svojo linijo oblačil, in da je to eden izmed razlogov za razpad skupine. Takšna zgodba ni nikoli obstajala, tudi ni bilo nobenega prepira, niti nisem zahteval promocije znamke Pretty Green na turneji," trdi Liam.

"Vse, kar želim, je opravičilo, in da oboževalci skupine Oasis izvedo resnico," pojasnjuje mlajši Gallagher. To bo poiskal na višjem sodišču v Londonu, kamor je vložil tožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.