Potrebujete:
- 1 zavitek tortilj
- 40 dag dimljenega tofuja
- 1 čebulo
- 1 rdečo papriko
- 2 korenčka
- 1 bučko
- 2 paradižnika
- pločevinko koruze
- 1 jedilno žlico kisle smetane
- 1 jedilno žlico čili omake
- sol
- poper
- mleto rdečo papriko
- olivno olje
Priprava:
- Na trakove narežite rdečo papriko, bučko in korenje.
- Dimljen tofu narežite na manjše koščke in ga začinite po okusu.
- V ponvi segrejte žlico olivnega olja.
- Prepražite sesekljano čebulo in dodajte tofu, papriko, bučko in korenje.
- Dušite, dokler se zelenjava ne omehča.
- Dodajte narezan paradižnik in koruzo.
- Dušite, dokler se paradižnik popolnoma ne zmehča.
- Dobro premešajte ter dodajte čili in kislo smetano.
- Dušite, dokler se nadev ne zgosti.
- Na olju pogrejte tortilje.
- Na krožniku jih napolnite z omako.
Pa dober tek!