Top 15 usnjenih jaken

Foto: Mango Mango, 209,99 EUR Foto: H&M H&M, 179 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 129,99 EUR Foto: Topshop Topshop, 325 EUR Foto: Dorothy Perkins Dorothy Perkins, 59 EUR Foto: New Yorker New Yorker, 49,95 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 119,99 EUR Foto: Topshop Tophsop, 85 EUR Foto: Esprit Esprit, 199,95 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 119,99 EUR Foto: Mango Mango, 159,99 EUR Foto: Ann Christine Ann Christine, 49,95 EUR Foto: Esprit Esprit, 249 EUR Foto: H&M H&M, 39,95 EUR
Usnjena jakna je kos, brez katerega jeseni skoraj ne moremo preživeti. Zbrali smo 15 modnih in cenovno dostopnih.
Oglej si celoten članek

Usnjena jakna, pa naj bo iz pravega ali umetnega usnja, vsekakor spada med jesenske modne nujneže. Je klasika, s katero ne morete zgrešiti in ki se poda k prav vsakemu stilu.

Letos so zelo modne takšne s tako imenovanim pisemskim zapenjanjem in zadrgo na strani. Tudi detajli, kot so kovinski neti in različni našitki, so skoraj obvezni, resice so še vedno dovoljene, tiste, ki bolj kot na rokerski videz prisegate na eleganco, pa izberite jakno s prešitim usnjem, ki ustvari vzorčast videz.

Kombiniranje

Modni kos, brez katerega pri kombiniranju ne gre, je šal. Naj bo mehak, opazen in vzorčast. Drzni bodite tudi pri izbiri torbice. Kdo pravi, da se mora ujemati z jakno ali čevlji? Za dnevne priložnosti izberite večjo in opaznejšo torbo, v drugačnem barvnem odtenku, zvečer pa pod pazduho primite manjšo usnjeno torbo z neti ali bleščicami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:09 24. Oktober 2012.

    Bravo,Petra! podpišem.

  • 16:32 17. Oktober 2012.

    Temu vi pravite ''cenovno dostopno'', medtem ko si ljudje v naši državi ne morejo privoščiti niti osnovnih življenjskih potrebščin?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.