Tom Cruise vse bolj pohabljen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralec Tom Cruise se igra z življenjem.
Oglej si celoten članek

Igralec Tom Cruise se noče sprijazniti s tem, da se stara. Zvezdnik še vedno vztraja, da sam posname vse svoje akcijske prizore, čeprav s tem škodi svojemu telesu. 

"Tom ima ta nori kompleks nepremagljivosti in resnično verjame, da je superiorni človek in da bo sposoben takšne podvige izvajati tudi v zrelih letih," je o 62 letnem zvezdniku povedal vir.

Tom je poleti v Angliji snemal osmi del franšize Misija nemogoče in spet pokazal, kako neustrašen je. New York Post je pisal, da je visel na letalu, ki se je dvignilo visoko nad Oxfordshirom.

"Vedno lahko gre kaj hudo narobe," je opozoril vir in dodal, da igralec izziva svojo srečo. "Niti približno ni več tako okreten, kot je bil," še pravi in razkriva, da so člani ekipe med snemanjem akcijskih prizorov vedno na trnih, saj se bojijo najhujšega.

Vmešali so se celo Tomovi otroci in ga skušali spametovati, a igralec nikogar ne posluša. "Noče si priznati, da se stara. Ne gre le za tveganje, ki ga prevzema ... Po nekaj lepotnih popravkih je sicer videti spočit, v resnici pa se je njegova koža začela povešati, njegove okončine pa škripati. Tega noče sprejeti," je Radaronline še povedal vir.

Norih stvari pa menda ne počne le pred kamero, ampak tudi za svojo novo spremljevalko, 37 let mlajšo pevko Victorio Canal, s katero sta se spoznala na festivalu Glastonbury v Angliji v začetku tega leta. Junija se je pevka na odru pridružila skupini Coldplay, Cruise pa naj bi jo poželjivo gledal iz VIP lože.

Tom je lepotico nato povabil na snemanje svojega novega filma, kar ni nekaj, kar bi običajno naredil za nekoga, ki ga je srečal pred kratkim. Lepotico si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:41 20. Oktober 2024.

    Kateri verski blaznez pa nima več vrednostni kompleks ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.