Tolmačka z interpretacijo Baby Lasagne navdušila svet!

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kako simpatično!
Oglej si celoten članek

Britanska javna televizija BBC že od leta 2015 evrovizijske pesmi med prenosom prevaja v znakovni jezik, da lahko v največjem glasbenem tekmovanju uživajo tudi gluhi in naglušni. Njihovi tolmači, nekateri so tudi sami popolnoma gluhi, navdušujejo splet s svojimi interpretacijami.

Še posebej priljubljena je Clare Edwards, ki je poskrbela, da o njej govori cel svet. Med tolmačenjem nastopa Baby Lasagne je energično poplesavala in poskrbela za skoraj večji šov od šova na odru. Njena verzija skladbe Rim Tim Tagi Dim je kmalu zaokrožila po spletu in evrovizijske oboževalce navdušila skoraj tako kot letošnji tekmovalci.

Clare na družbenem omrežju X sama o sebi pravi, da je "registrirana tolmačka za britanski znakovni jezik s strastjo do gledališča in glasbe, privilegirana, ker ima najboljšo službo na svetu".

@thesaltirex On you go sign language lady! 😂 #eurovision #britishsignlanguage #bbc #music #eurovision2024 ♬ original sound - Grant 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:10 13. Maj 2024.

    Glasbo in gluhost je obvladal le Lidwig van Beethoven..

  • 12:51 13. Maj 2024.

    V bistvu žalosten komad, ki opeva kako je šlo 10% HR populacije iz ruralnih predelov s trebuhom za kruhom za …

  • 11:14 13. Maj 2024.

    Bolano je s to lazanjo..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.