Toliko knjig so prodali v Harryjevem domačem kraju

Foto: Prtscr
Foto: Prtscr
Uspeh?
Oglej si celoten članek

Vedno znova in znova so britanski časopisi pošiljali poročevalce v Montecito, mesto v okrožju Santa Barbara v Kaliforniji, kjer živita Harry in Meghan, da bi poskušali najti ljudi, ki bi govorili slabo o vojvodi in vojvodinji Susseški. A na njihovo presenečenje je zelo malo prebivalcev Montecita zagrizlo v vabo. V nasprotju s pričakovanji so bili novinarji nad mestom navdušeni, a seveda niso nikoli javno priznali, da ima Harry zdaj veliko boljše življenje, da je srečnejši, kot je bil kadar koli prej, predno se je preselil v Kalifornijo in da je imel vse razloge, da zapusti Veliko Britanijo.

Zdaj so britanski mediji le prišli na svoj račun, ko je lastnica lokalne knjigarne v Montecitu, Mary Sheldon za The Guardian povedala, da je prodala le 30 izvodov knjig Spare (Rezerva), odkar je knjiga izšla. A je ob tem dodala, da so še nekaj izvodov domačini rezervirali in jih nameravajo prevzeti osebno. O Princu Harryju pa povedala: "Vzel si je čas, da je zbral svoje misli, ki jih je želel objaviti, in jaz sem tukaj zato, da jih prodam."

Avtobiografija je bila od objave 10. januarja v Združenem kraljestvu prodana v 750.000 izvodih v vseh formatih - tiskani, zvočni in e-knjigi. Po navedbah založbe Transworld, britanskega oddelka Penguin Random House, so to najbolje prodajani spomini doslej v prvem tednu prodaje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.