To telo po novem greje igralca, ki jih menja kot za stavo

Foto: Profimedia Leonardo Dicaprio Foto: Profimedia Leonardo Dicaprio Foto: Profimedia Leonardo Dicaprio
Starejša od ljubic, ki si jih običajno izbira ...
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se namiguje, da sta par, sedaj pa so igralca Leonarda DiCapria in manekenko Neelam Gill ujeli v Porto Cervu na Sardiniji, ker uživata na jahti. Leo je s tem prekršil "pravilo", zaradi katerega se mu smeji cel svet. Po tem, ko je lansko leto končal zvezo z argentinsko manekenka Camilo Morrone, so po spletu namreč začele krožiti šale, da se igralec vsakega dekleta znebi takoj, ko dopolni 25 let.

Neelam, ki je delala za največja imena modne industrije, kot so Burberry, Abercrombie & Fitch in Vogue, pa jih šteje že 28. Je Leo (48) sedaj, ko se bliža petdesetemu, premaknil svojo mejo? 

Po koncu zveze s Camilo so igralca v zadnjem letu sicer povezovali z več znanimi lepoticami, med drugim tudi z manekenko Gigi Hadid in hčerko znanega igralca Lorenza Lamasa, Victorio.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:50 31. Julij 2023.

    Ma zarad mene lahko tud kamelo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.