To so zvezdnice, ki so po plaži hodile na pol gole!

Foto: Profimedia Lara Bingle Foto: Profimedia Kelly Brook Foto: Profimedia Kate Moss Foto: Profimedia Silvia Abatte Foto: Profimedia Lara Bingle Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Heidi Klum Foto: Profimedia Rita Ora Foto: Profimedia Natasha Spencer Foto: Profimedia Candice Swanepoel Foto: Profimedia Jasmine Hartin Foto: Profimedia Antigoni Buxton
Kakšne obline!
Oglej si celoten članek

Poletje je čas, ko se brezskrbnemu poležavanju na plaži prepustijo tudi slavne zvezdnice. Tem včasih na plaži postane tako vroče, da odvržejo zgornji del bikink in polepšajo dan paparacem, ki že nestrpno čakajo, da bodo fotografije objavili na splet, da jih lahko občudujejo tudi njihovi oboževalci. Priljubljene destinacije, kamor potujejo na oddih, so Mikonos v Grčiji, Capri v Italiji, Havaji, Ibiza v Španiji, Los Cabos v Mehiki, Maldivi in St. Tropez v Franciji. 

Katere zvezdnice so na oddihu pokazale svoje buhteče prsi, preverite v galeriji.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:12 5. Avgust 2024.

    Lepih jošk ni nikoli preveč!

  • 15:30 5. Avgust 2024.

    Ne vem kako na pol gola. Ko pa je debeli moški zgoraj brez z nagravžnimi in večjimi od povprečja ženskih …

  • 07:28 5. Avgust 2024.

    Topless na plaži je nekaj najbolj normalnega...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.