To so najvplivnejše lepotne ikone

Foto: Fame Flaynet Kate Middleton Foto: zivljenje 22.05.13. Kate Moss, British model Kate Moss poses for pictures during zivljenje 22.05.13. Kate Moss, British model Kate Moss poses for pictures during Foto: Fame Flaynet Victoria Beckham Foto: FameFlynet Cara Delevingne Foto: EPA Kim Kardashian Foto: FameFlynet Angelina Jolie Foto: Fame Flaynet Jennifer Aniston
Vojvodinja Kate Middleton je najvplivnejša lepotna ikona, pravijo Britanke. Kar 30 odstotkov bi jih kupilo lepotne izdelke, ki jih uporablja trenutno najbolj slavna nosečnica.
Oglej si celoten članek

Žena princa Williama je prehitela celo supermanekenko in do zdaj najvplivnejšo Kate Moss ter stilsko vedno popolno Victiorio Beckham, pravi raziskava, ki je potekala pod okriljem Feel Unique.
 
Modni in lepotni kritiki se novemu nazivu ne čudijo, saj Kate že vse od oznanitve velike kraljeve poroke zaseda prvo mesto najrazličnejših modnih lestvic. Da je zdaj postala tudi lepotna ikona, ni nič presenetljivega, skupaj s Kate Moss pa predstavljata prav vse, kar si mlade ženske želijo. Vojvodinja je vzornica in predstavlja sodobno mlado žensko, Kate Moss pa vse, ki se rade zabavajo in uživajo v svoji mladosti, dvoboj med prvo- in drugouvrščeno na lestvici razlagajo strokovnjaki.
 
Med najvplivnejše lepotne ikone so se uvrstile tudi Cara Delevingne, Kim Kardashian, Angelina Jolie in Jennifer Aniston.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.