To so cene jedi v Gostilni pri šefu

Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna Foto: Anže Petkovšek gostilna
Najslavnejša gostilna pri nas, POP TV-jeva Gostilna pri šefu, je včeraj odprla svoja vrata. Na premieri ni potekalo vse gladko …
Oglej si celoten članek

V Gostilni pri šefu se bo za obiskovalce kuhalo od torka do petka. Ob torkih in sredah, ko je gostilna odprta med 13. in 18. uro, obiskovalce čaka prav posebna poslastica. Dva dni v tednu bodo namreč odločali o usodi tekmovalcev, ki jim bodo v sklopu tedenskega izziva predstavili šest svojih kreacij, v sobotni oddaji pa bodo izvedeli, katera skupina je prepričala goste.

Binetove jedi, predstavljene v šovu, pa bodo stregli le ob četrtkih in petkih, ko je gostilna odprta med 13. in 21. uro.

Na vprašanje, zakaj za razliko od prejšnjih sezon letos gostilna ne bo odprta ob koncih tedna, na POP TV odgovarjajo: "Odprtje gostilne se prilagodi produkcijskem procesu. Ker je letos Gostilna na programu od ponedeljka do sobote, za vikende ne more obratovati."

Predjedi z napako

Tekmovalci so bili na premieri - razumljivo - živčni, zato nič nenavadnega, da se jim je pri prvih naročilih pripetila napaka. Vsaj pet hladnih predjedi "kul“ sipa, za katero so tokrat skrbeli Tomaš, Luigi in Branka, pred goste ni prišlo čisto "kul“. Manjkal je namreč čips iz kaper in črnih oliv. "Tudi, če ga ni. Dvomim, da bi mi bila predjed kaj bolj všeč,“ je manko na krožniku in predjed iz sipe pokomentirala ena od gostij. Nad to hladno predjedjo sicer tudi drugi niso bili najbolj navdušeni. "Za predjed sem imel "kul" sipo, za glavno jed "skušnjavo pri šefu“, za sladico pa sem izbral "Ljubljana-split“. Sipa je bila v redu. Zanimivi, nenavadni okusu. Nisem pa pojedel do konca. Ne bi je še enkrat naročil, saj sem pri ostalih poskusil toplo predjed "krompirjevo solato", ki mi je bila bolj všeč,“ je za Žurnal24 povedal eden od gostov, drugi pa je dodal: "Jaz sem sipo pojedel do konca, ampak je bila preveč dimljena. Ni mi bila všeč. Krompirjeva solata je bila dosti boljša.“ Z njima sta se strinjali tudi dve gostji: "Krompirjeva solata je bila zelo dobra. Kombinacija okusov je odlična. Priželjc sem prvič jedla in moram reči, da je zelo dober. Poskusila sem tudi sipo, a mi ni bila najbolj všeč. Priporočila bi drugi krožnik.“ Šef Bine Volčič je bil o napaki takoj obveščen. "Živčki delajo, ampak to ne sme biti izgovor. Napake bomo odpravili in vedno boljši bomo,“ je povedal gostom.

Gostje pa sicer niso bili navdušeni le nad "krompirjevo solato", ampak tudi nad glavno ribjo jedjo "skušnjavo pri šefu“ in mesno jedjo "obloženim jagnjenčkom“. Tudi obe sladici, "Ljubljana-split“ in "sladka Pavla“ sta prepričali sladokusce.

Kako globoko boste morali seči v žep?

Obe predjedi in sladici staneta šest evrov, za glavne jedi pa boste morali odšteti 15 evrov. Koliko stanejo pijače, pa si lahko ogledate v ceniku, ki ga objavljamo med fotografijami v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:55 24. September 2015.

    Mislmmmm,že marsi kaj doživela,ampak kej podobnega pa še ne,ČE MI PLAČAJO NEBI JEDLA TEH POIZKUSOV

  • 16:18 24. September 2015.

    Saj so trapasti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.