To po ukinjeni oddaji počne priljubljena voditeljica

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lanskega septembra je RTVS oddajo ukinil.
Oglej si celoten članek

Lanskega septembra je odjeknila vest, da se oddaja Sobotno popoldne, ki sta jo več kot eno leto vodili priljubljeni voditeljici Lorella Flego in Ana Tavčar, ukinja. Oddaja je govorila o vsem lepem – od bivanjskega sloga, arhitekture, kulture bivanja do kulture oblačenja, vedenja, pozitivne psihologije, zdravja, duhovnosti in življenjskega sloga. Gledalcem je bila zelo všeč, saj so jima pošiljali pozitivne komentarje, predloge in prošnje.

Lorella, za katero ukinitev oddaje ni bila presenečenje, je za Žurnal24 priznala, da ji dela ne manjka. “Trenutno naprej vodim svojo oddajo na TV Koper-Capodistria, poročam o svetovni modi, hodim po svetu in snemam revije, delam intervjuje v zakulisju, srečujem največje oblikovalce, razglabljam o trendih, imam res ogromno navdihujočih debat tudi s psihologi in zdravniki (kot psihologinja mi je to zelo pri srcu) ter naprej ustvarjam vsebine, ki so mi blizu že od nekdaj. Oddaja ima zdaj že dolgoletno tradicijo in s celotno ekipo ustvarjamo v čudoviti harmoniji. Mi prav nič ne manjka! In se seveda pripravljam na Melodije Morja in Sonca, odličen projekt, pri katerem zelo uživam,” je povedala.

Voditeljici pa z oddajo nista dosegli pričakovanj nekaterih medijskih poznavalcev. Dolgoletna novinarka Sonja Javornik je njuno oddajo komentirala z besedami: "Prejšnji teden sem med preklapljanjem naletela na hudo bizaren pogovor Ane in Lorelle. Zdaj sem z zamikom preverila in vidim, da je koncept nove oddaje res tak, kot se mi je zdelo, a kar nisem mogla verjeti. En gost, ki ga na hitro odpravita. Potem pa noro veliko besed o totalno nepomembnih stvareh. O bluzah, recimo. Noooooorooooo! Čestitke voditeljicama za samozavest. Ker to, da mislita, da je dovolj, da sta urejeni pred kamero, je res odraz hude samozavesti. V prihodnje vseeno predlagam malo več konkretne vsebine. Nismo vsi navdušeni nad tem, da na dolgo in široko poslušamo neke modne nasvete in opise fotografij zvezdnic. In seveda njune medsebojne komplimente. Česa takega niti na lokalnih televizijah ne vidimo več.” Kako se je na to odzvala Lorella, preberite TUKAJ.

Lorella, ki je po izobrazbi psihologinja, je pred dvema letoma za Svet24 priznala, da ji to pomaga tudi pri vzgoji svoje hčerke Sofie, ki bo septembra praznovala 14 let. Sofia, ki je lepotica tako kot njena mama, je dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa, saj je Lorella pred časom priznala, da se hčerka prav tako zanima za modo, estetiko in lepoto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:40 7. Julij 2024.

    Non me ne frega neanche un cazzo!!!!

  • 09:56 7. Julij 2024.

    Ne, da se hči zanima za modo, ampak jo mati poriva v to...

  • 07:50 7. Julij 2024.

    Spet priljubljene,za mnenje vprašajte modiano

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.