To naj bi bil novi izbranec Špele Grošelj

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Govorice, da je Špela Grošelj do ušes zaljubljena so vse glasnejše.
Oglej si celoten članek

Ena najbolj zaželenih samskih estradnic na domači glasbeni sceni Špela Grošelj naj ne bi bila več tako zelo samska. Srce ji je menda ogrel prijatelj in osebni trener Gregor Kirsch, s katerim Špela sicer že dolgo časa skrbi za svojo postavo. 

Morebitna golobčka pa svojo romanco branita pred mediji in je ne želita potrditi, kljub temu da so ju fotografi v zadnjem času pogosto ujeli skupaj. Špela nam je sicer pred časom zatrdila, da bo, takoj ko bo našla srečnega izbranca, to z veseljem na glas povedala, a očitno je do danes obrnila ploščo. Ravno tako redkobeseden pa je bil tudi Gregor, ki se mu je sicer zdelo skrajno simpatično, ko smo ga poklicali, a izjav v zvezi s Špelo ni želel dajati.

Kako že pravijo? Kdor molči, desetim odgovori. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:41 16. April 2016.

    kako da ženske ne vedo da z leti za bolj svež videz potrebuješ kratko frizuro in 5 kg + da …

  • 12:37 14. April 2016.

    Zadnje čase jo opazujem in se čudim, postaran izgled ima. Kot kakšna dobro ohranjena 45-letnica :) Tudi na tej fotki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.