To naj bi bil Heidijin novi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Govori se, da se med manekenko Heidi Klum in glasbenim mogotcem Russellom Simmonsom nekaj plete.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet russell simmons Ker Heidi Klum nikoli ni bila dolgo samska, so se zelo hitro pojavile govorice, da je v manekenkino življenje vstopil nov moški. Najprej so ji pripisovali razmerje s fotografom Francescom Carrozzinijem, a so mediji to informacijo hitro ovrgli.

Zdaj pa so se pojavila namigovanja, da je nanjo oko vrgel 56-letni glasbeni mogul Russell Simmons, ki ga Nemka pozna že nekaj let. "Russell je nanjo nor že dalj časa. Ves čas govori o njej. Želi osvojiti njeno srce,“ je izdal vir. Naklonjenost naj bi mu Heidi vračala.

Tisti, ki 40-letnico poznajo, pravijo, da ob sebi potrebuje moškega, ki je vsaj tako uspešen kot ona, a ne sili v ospredje. Simmons, ki je bil nazadnje v razmerju z 28-letno nemško manekenko Hano Nitsche, bi bil v tem pogledu lahko pravšnji zanjo. Njegovo premoženje je namreč ocenjeno na 250 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:37 7. Februar 2014.

    bbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.