To je resnica o sporu med Nino Osenar in Sanjo Grohar

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nina Osenar iskreno o začetkih svoje kariere, nespoštovanju moških in Sanji Grohar, ki so jo mediji nekoč predstavljali kot njeno največjo nasprotnico.
Oglej si celoten članek

Nina Osenar je za kanal Joonglaa dala zelo izčrpen intervju o lepih in malo manj lepih trenutkih svojega življenja. V rubriki Dolg jezik je med drugim spregovorila tudi o usodnem srečanju z moškim, ki se mu lahko zahvali za začetek svoje kariere, ki ni bila vedno enostavna. Na snemanje oddaje A si ti tud not padu?! na primer nima lepih spominov ... Kakšno vprašanje ji je takrat, da bi jo osmešil, postavil Lado Bizovičar, izveste v videu.

Lepotica je sicer vajena pritiskov medijev, ki so bili nanjo včasih še večji. Čeprav je imela debelo kožo, pa je včasih težko brala naslove v časopisih. Med drugim so širili laži, da dela kot eskort, veliko se je govorilo tudi o njenem odnosu s Sanjo Grohar, s katero naj bi bili na bojni nogi. Kaj je res in kaj ne? Vse je povedala kanalu Joonglaa!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:54 26. Oktober 2023.

    A se kregata o plehu in kera ma večjo spolovilčko??

  • 14:39 26. Oktober 2023.

    Dve kuri!

  • 14:25 26. Oktober 2023.

    Ne samo politika, tudi estrada je lahko v sporu..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.