To je razlog, da Mirele ni v srbskem šovu

Foto: Facebook Mirela Lapanović
Izvedeli smo, kaj se dogaja.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović bi morala v srbski resničnosti šov Parovi, v katerem je nastopila že lansko leto, vstopiti že pred več kot dvema tednoma. A v šovu je še vedno ni. Tudi na Facebooku je zelo neaktivna, zato nas je zanimalo, kaj se dogaja in, ali bo v šov sploh šla.

"V Parove grem, sem že 10 dni prikovana na posteljo. Imam hud bronhitis,“ je Mirela, ki zdaj živi v Beogradu, povedala za naš medij.

Magazin Mirela spet pod isto streho z Milijem

Kako se je za spremembo termina dogovorila s produkcijo ali kdaj vstopa v šov, ni povedala. Njeni oboževalci so v skrbeh, kaj se dogaja in jo sprašujejo, kdaj jo bodo lahko spremljali, saj šov gledajo samo zaradi nje. "Če te ne bo v hiši, bom nehala gledati,“ ji je pod komentar napisala ena od oboževalk na Facebooku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:00 18. November 2017.

    A spolno prenosljivim boleznim se po novem v rumenem tisku reče 'bronhitis?'

  • 15:59 18. November 2017.

    Oboževalci šov gledajo samo zaradi nje?????? Kako, če pa jo ni v šovu?????

  • 11:40 18. November 2017.

    Bronhitis my ass. Še za en šou tipa Parovi ni več zanimiva in jo jebejo v glavo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.