To je Pistoriusovo novo dekle

Foto: EPA
Foto: EPA
Leah Skye Malan naj bi bilo novo dekle južnoafriškega atleta Oscarja Pistoriusa.
Oglej si celoten članek

Foto: youtube.com Leah Skye Malan Danes se bo začelo sojenje južnoafriškemu atletu Oscarju Pistoriusu, ki je pred enim letom s štirimi streli pokončal svoje dekle, manekenko Reevo Steenkamp. Pistorius trdi, da jo je zamenjal za vlomilca, ki se je skril na stranišču.

Dan pred sojenjem je v javnost prišla informacija, da naj bi imel Pistorius novo dekle. Gre za študentko medicine Leah Skye Malan. 19-letnica je športnika spoznala decembra lani, ko je bila s starši na počitnicah v Mozambiku. "Zares sta si všeč. V teh težkih časih mu je v veliko pomoč,“ je vir izdal tabloidu The Sun in dodal, da so nad športnikom navdušeni tudi mladenkini starši. Njenega očeta Andreja pričakujejo celo na sojenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.