To je naša estradnica skrivala v nedrčku

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Najbolj glamurozna estradniška noč, podelitev medijskih nagrad Žarometi, je ponudila tudi veliko gole kože, razgaljenih nog in buhtečih dekoltejev. Ta dva pa sta bila najbolj posebna …
Oglej si celoten članek

Čeprav ni med najbolj buhtečimi, je pa naraven in seksi. Poleg tega je Katarina Benček z izbiro obleke pokazala svojo najnovejšo tetovažo. "Okoli dva meseca ga imam, predstavlja pa krivuljo življenja," je svoj trajni seksi modni dodatek komentirala Katarina. 

Foto: Anže Petkovšek Katarina Benček

Vedno pa z razgledom navduši starleta Anja Jenko. In čeprav pravi, da ji je sin "pocuzal" vse prsi, ni izgledalo tako, zato nam je Anja kar pokazala, v čem je skrivnost njenega seksi "dekoltejčka". Pripomočki gor ali dol, Anja vedno izgleda čudovito in je ena najbolj fotogeničnih domačih lepotic!

Foto: Anže Petkovšek Anja Jenko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:33 26. April 2018.

    Ana,lezbaca ena,spokaj ze v Polje.Pa nehaj promovirat prostitutke.A dobis %?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.