"To je največja laž o meni"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Aniston je spregovorila o govorici, ki že več let redno polni tabloide.
Oglej si celoten članek

Na vprašanje novinarja revije InStyle, kaj je največja laž, ki so jo mediji objavili o njej, je Jennifer Aniston odgovorila: "Govorice o odnosu, ki ga imam z bivšim možem. Da se vse vrti okoli maščevanja. Te govorice so zelo trdovratne. Mediji z zgodbo, ki ni resnična, služijo veliko denarja," je izdala 42-letnica.

Igralka pa je tokrat spregovorila tudi o svoji novi zvezi z Justinom Therouxom. Kot pravi, je življenje, odkar star par, polno veselja in miru. Zavrnila pa je namigovanja, da se namenoma oblačita zelo podobno. "Naj poudarim, da ima Justin super stil, ki ga ni spreminjal že leta. Vem, da ljudje pravijo, da se namenoma oblačiva enako, a to ne drži. To jakno imam že tri leta," je še razložila zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.