To je Avdićeva seksi sestra

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Radijski in televizijski voditelj Denis Avdić se lahko pohvali z lepo sestrico.
Oglej si celoten članek

Iris Avdić si očitno želi kariere v soju luči. Mlada Kamničanka se je lani udeležila izbora Miss Earth Slovenije, letos pa je svojo lepoto na ogled postavila na izboru Miss Koper. Čeprav ni zmagala, lento najlepše so tokrat nadeli 17-letni dijakinji Srednje zdravstvene šole Izola, Koprčanki Niki Vivoda, se je o Iris pisalo več kot o zmagovalki.

Njen slavni brat ji je na tekmovanju za Miss Earth sicer priskočil na pomoč – kot je znano, ji je napisal šalo, s katero je nasmejala žirijo – nad njenimi napol golimi fotografijami pa ni najbolj navdušen. "Kaj pa vem ... meni osebno tole ni všeč ... rad imam svojo sestro in ji želim vse najboljše in upam, da nekoč sreča fotografa in ekipo, ki jo bo predstavila kot žensko v vsej svoji lepoti ... tamala tole v novicah ni ravno najboljš ampak ne sikiraj se BIĆE BOLJE ... voli te tvoj braco,“ je pred tremi leti, ko se je dvajsetletnica prvič razgalila, zapisal na Facebooku.

Od njega smo želeli izvedeti, kako sedaj gleda na medijsko kariero svoje sestre, a se na naš klic ni odzval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.