Tino Gaber so blokirali

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da posnetek vidno izstopa.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram tina gaber

Kot smo pisali, je premierjeva spremljevalka Tina Gaber pred nekaj tedni začela objavljati podkast, v katerem z gosti razpravlja o različnih temah, med drugim tudi o ljubezni in prehrani. 

Pogovore objavlja na 14 dni.

Tokrat je Gaber gostila Mojco Seliškar Toš, predsednico Fundacije Danila Türka “Pustimo jim sanje”, s katero sta govorili o vojni v Gazi.

"Vsi poznamo prizore groze iz Gaze. Kar je najhuje, zdi se, da postajajo nekaj vsakdanjega. Na stotine življenj vsakodnevno izginja pred našimi očmi, med njimi preštevilni otroci. Evropa, Amerika, svet … molčijo. Čas je, da se zamislimo. Kot posamezniki, kot družba in kot človeštvo v celoti. Kako smo lahko tako globoko, oprostite izrazu, zavozili, da sploh dopuščamo, da se v 21. stoletju še vedno dogajajo take strahote. Vendar. Med nami se skrivajo posamezniki, ki v nekem trenutku niso več zmogli obračati pogleda. Ljudje, ki se zavedajo, da lahko vsak med nami prispeva svoj drobec za boljši svet. Zato sem počaščena, da lahko ob sebi pozdravim gospo Mojco Seliškar Toš," je Gaber zapisala ob posnetku, ki pa ni zbral toliko ogledov, kot je lepotica pričakovala.

Gaber meni, da so jo cenzurirali. "Ko sem se odločila, da posnamem podkast o Palestini, sem vedela, da me bo algoritem začel ubijati. Karkoli propalestinskega sem že prej objavila na Instagramu ali Facebooku, je šel doseg navzdol. Reel je imel 10- krat manjši doseg, ogledov je bilo 100-krat manj. Vedela sem, da bo Meta nagajala, ampak da bo tudi Google nagajal oziroma Youtube, si pa nisem mislila. Podkast ima 2000 ogledov. Vidno izstopa, da je cenzuriran, blokiran," pravi Gaber.

Je pa Tina ob tej priložnosti poudarila, da je bil pogovor kljub temu udaren, saj je dobila veliko odzivov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 40

  • 13:00 16. Oktober 2024.

    BMK!

  • 10:43 16. Oktober 2024.

    Prepozno !

  • 10:25 16. Oktober 2024.

    Lahko je iz varne bližine kokodakat po medijih,pejt dol pa naredi red ptm

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.